Themabijeenkomst 21 november: Gebed voor de roeping van Nederland, Groningen

doorprayerimpact

Themabijeenkomst 21 november: Gebed voor de roeping van Nederland, Groningen

Tijd                 : 12.30 – 13.30 uur (geen lunch aanwezig)

Locatie           : Stadhuis Den Haag, Spui 70/zaal A 4.10 (verzamelen bij het Atrium)

 

Wij willen deze keer met elkaar bidden voor de roeping van Nederland, dit keer specifiek voor provincie Groningen. We willen als Prayer Impact leren ontdekken wat God wil met ons land en hoe we de specifieke roeping van ons land weer kunnen vrijzetten.

Wat zegt de situatie rond de gaswinning en de aardbeving ons over de specifieke roeping voor Groningen.  Hoe bidden we voor de inwoners van Groningen ivm de daaruit voortvloeiende schade aan huizen, gebouwen en de emotionele schade voor burgers.

Ook willen we ingaan op de roeping van de provincie Groningen, als gastprovincie voor de asielzoekers inTer Apel. En wat zegt de geschiedenis van Groningen ons over Gods plan met deze provincie.

Rob den Boer/mede-coördinator Rijksgebed en werkzaam bij het ministerie van EZ&K zal  als deskundige  over de situatie in groningen een korte toelichting geven.

Wij willen met elkaar als een keten van christenen in gebed rondom deze provincie gaan staan. En hoe we vanuit Den Haag Groningen kunnen helpen op te staan.

 

Je bent van harte uitgenodigd om met ons te onderzoeken hoe we zo kunnen  bidden! Neem gerust je collega mee.

 

Hartelijke groet namens het,

Kernteam Prayer Impact

Over de auteur

prayerimpact administrator