Themabijeenkomst 07 07 2015 ‘Durf eens anders te doen!’

door

Themabijeenkomst 07 07 2015 ‘Durf eens anders te doen!’

We nodigen jou van harte uit voor de vijfde themabijeenkomst van Prayer Impact in 2015.
Geloven betekent ook dat je anders bent en doet, dat je soms afwijkt van wat gebruikelijk is op je werk. Maar je bent ook excellent in je werk, zoals Jozef en Daniël.
Hoe moeilijk is het om ‘maar gij geheel anders te zijn, je hebt Christus leren kennen’ (Efz. 4:20). Waarom zou ik anders doen? En wat voor keuzen maak je dan, zonder saai of spelbreker genoemd te willen worden? Welke risico’s wil je lopen? Wat gebeurt er wanneer jij je ‘kop’ uitsteekt.
We willen graag samen met jou op 07 juli over dit thema bidden en in gesprek gaan, vanuit een gezamenlijk verlangen de overheid en je collega’s te versterken, naar Gods plan.
Tom Keek zal ons inspireren over anders doen. Hij werkte bij verschillende ministeries, heeft het roer omgegooid en is nu apostel en ondernemer met de overheid als belangrijkste afnemer. Zijn verlangen is om organisaties en personen te veranderen naar beter. Hij doet aan organisatie- en team-ontwikkeling en persoonlijk groei. De woorden van God zijn voor hem de bron van beter.

Nodig jij ook je collega uit?
Omdat de bijeenkomsten een praktische vertaling geven naar het dagelijkse werk, is het ook voor andere (christen) collega’s leuk om mee te doen. Centraal staat “Wat voor verschil willen wij maken op onze werkplek?” Het is namelijk jouw keuze.

Datum en tijd: 07 juli 2015 van 12.15 – 13.30 uur (geen lunch aanwezig)
Programmaonderdelen: Intro, gebed en aanbidding, inspiratie, praktische verwerking en netwerken.
Locatie: Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag, zaal C1.61

Aanmelden bij A.deboer@minez.nl
We zien uit naar je komst

Over de auteur

administrator