Pauzebijeenkomst 21 januari over Prostitutie

doorprayerimpact

Pauzebijeenkomst 21 januari over Prostitutie

Het kernteam Prayer Impact wenst je een heel gezegend, succesvol en plezierig 2020. We verwachten nog meer impact te maken, door gebed en wandel.

Ook in 2020 organiseren we weer diverse pauzebijeenkomsten, netwerkmeetings en borrels.

We nodigen jou van harte uit jouw werk-thema centraal te stellen op een PI meeting. Neem daarvoor met tom@coloursofimpact.nl  contact op dan bespreken we de mogelijkheden.


Op dinsdag 21 januari is de volgende Prayer Impact bijeenkomst tussen 12.25 – 13.30 uur

Locatie                 : Stadhuis Den Haag, 12.25 uur verzamelen bij de ronde balie, ivm aanmeldingsprocedure. Daarna lopen we door naar zaal A 04 17.

Aanmelden door een mail te sturen aan tom@coloursofimpact.nl

Thema                   : Prostitutie: misstanden, moderne slavernij en kansen voor vrouwen die uit het “vak” willen stappen

Spreker                 : Hans Borghuis, Stichting De Haven

Hans spreekt veel in kerken en voor verenigingen en organisaties. Als spreker en relatiemanager werkt hij voor Stichting De Haven, een organisatie die – gedreven door het voorbeeld van Jezus – hulp biedt aan vrouwen die in Den Haag en omgeving in de prostitutie werken. Verreweg de meeste van deze vrouwen doen dit werk niet uit vrije wil, soms gedwongen door mensenhandelaren of een pooier, soms door armoede. Voor veel mensen is dit een onbekende wereld maar alleen al in Den Haag en omgeving werken duizenden vrouwen in de prostitutie.      

Meer informatie over Stichting De Haven: www.stichtingdehaven.nl

Verdere informatie over Hans: www.hansborghuis.nl


Kom ook, en bid en denk mee met de uitdagingen in het werk van christenen op 21 januari!

We zijn als Prayer Impact gestart met themabijeenkomsten. We zoeken Gods wijsheid voor concrete beleidsonderwerpen. Vorige keren ging het bijvoorbeeld over armoedebeleid, gezond voedsel, de groen-blauwe leefomgeving, de verkiezingen 2019, energie(transitie), stedelijke impact, verwarde personen en economische ontwikkeling van Den Haag.

Namens het kernteam Prayer Impact Den Haag

contactpersoon Prayer Impact Arlette de Boer Tel. 06-38825321 a.deboer@minezk.nl

Over de auteur

prayerimpact administrator