16 juni ‘De overheid tast nu onze privacy en samenkomsten aan. Tot hoe ver?’

doorprayerimpact

16 juni ‘De overheid tast nu onze privacy en samenkomsten aan. Tot hoe ver?’

Beste medebidders,

Het kernteam van Prayer Impact vindt het belangrijk om regelmatig voor actuele thema’s te bidden en op dinsdag 16 juni, 16.30 u zouden wij graag met elkaar online bidden voor de 1,5 m. afstand-maatregelen in de kerk en de toekomstige corona-app en privacy-app.

Om mee te doen moet je je van te voren registreren door op de volgende link te klikken, zodat we veilig en ongestoord kunnen bidden:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZErceysqT8oHtNCUStv8magpUXj6TUNKn0-
After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.
Tip: kopieer deze bevestigingsmail in het onderwaterscherm van je agenda.

Patricia Balrak zal de online meeting met een lied openen.|
Het kernteam zal onder leiding van Arlette de Boer de thema’s nader toelichten.

De 1,5 m. afstandmaatregel betekent in de kerk voor ons allen onnatuurlijk afstand houden van je kerkfamilie , die we juist nu zo hard nodig hebben. Het is een betreurenswaardige situatie. Daarbij kunnen deze zomer (wrsl. tot 1/9) ook maar 100 man per dienst aanwezig zijn.

Laten we bidden dat gemeenteleden niet losraken van hun kerk en gemeente en dat een grotere samenkomst mét zingen eerder weer wordt toegestaan en mogelijk wordt.

Daarnaast neemt de privacy-app en corona-app de nodige risico’s van controle en overheidscensuur met zich mee. De corona-app moet b.v. mensen waarschuwen als zij in de buurt zijn geweest van iemand die besmet is met het coronavirus. Zij kunnen dan uit voorzorg 2 wk. in quarantaine gaan, ook als zij zelf nog geen klachten hebben. Je wandelgangen worden zo dus bekend bij de overheid.

Bij de privacy-app worden sommige gegevens automatisch verzamelt en verwerkt, zoals je IP-adres, softwareconfiguraties, ID-nummers van je mobiele apparaten. De privacy-app is ontworpen om gegevensbescherming te bevorderen. Het is goed om te bidden dat onze privacy door de overheid niet wordt ingeperkt in deze periode van crisis.

Samen stérk door eenheid en gebed voor alle overheidszaken die op Nederland afkomen.

Wij hopen dat velen van jullie weer mee zullen bidden en bij onze Prayer Impact ZOOM aansluiten!

Hartelijke groet,

namens het kernteam Prayer Impact,

Arlette de Boer en Annemarie Goudswaard

Over de auteur

prayerimpact administrator